#title#
Tips & tricks

Tuintips van Heijnen Planten

Tuintips van Heijnen Planten

Heijnen Planten werkt samen met diverse kwekers die met veel zorg en op een duurzame manier de tuinplanten opkweken, die vervolgens in onze tuinplanten webwinkel worden aangeboden. Het (op)kweken van deze planten vraagt om groot vakmanschap. Soms gaan er jaren overheen voordat de tuinplanten verkoop-klaar zijn. Hoe mooi zou het zijn wanneer deze planten in uw tuin helemaal tot zijn recht komen?

Heijnen Planten wil de klant daarom graag informeren over de juiste verzorging van de planten om zo optimaal te kunnen genieten van de tuin of het balkon.

Hulp bij tuinieren

De plantexperts van Heijnen Planten schrijven met enige regelmaat interessante content over alles wat met tuinieren te maken heeft. Denk hierbij aan snoei instructies, het beschermen van planten bij vorst, het op de juiste manier water geven of het bemesten van planten. Kortom, diverse praktische en bruikbare tips die de groei en bloei van de tuinplanten ten goede komt!

Heeft u een tuinvraag of tuinsuggestie die zeker als blogitem opgenomen moet worden? Neem dan snel contact met ons op en wie weet schrijven onze plantexperts er een leuk artikel over!